fake rolex sale
rolex replica watches
     
  PASTORALNI  
  CENTAR  
  Sv.VINKA PAULSKOG  
   
     
 
 
 
 
 
 
Obnova sakralnih objekata Župe naša je trajna obveza.
 
Sakralni objekti su naše naslijeđe,
ali i kulturna baština čitave naše Domovine.
 
Ukoliko i Vi želite sa nama dijeliti radost obnove, dragovoljne priloge možete uplatiti na žiro račun:
 
Kunski
2400008-1105880619
Karlovačka banka d.d.
 
Devizni
7030-1218557, SWIFT KALCHR2X
Karlovačka banka d.d.

Za crkvu "Sv. Marije" Novigrad
     
     

   Kako doći u novigrad na dobri

     
  Iz pravca Zagreba/Rijeke/Splita najlakše je doputovati autocestom A-1, izaći na izlaz Karlovac, brzom gradskom cestom doći do autobusnog kolodvora i odmah nakon kolodvora skrenuti desno na staru državnu cestu prema Rijeci (D3), nastaviti voziti pored Duge Rese do Jarče polja. U Jarče polju odmah nakon mosta na Dobri skrenuti desno i lokalnom cestom koja prati tok rijeke Dobre voziti do Novigrada na Dobri (vidjeti kartu). Zvonik župne crkve pored koje se nalaze župni dvor i pastoralni centar Sv. Vinka Paulskog dominira krajolikom te nećete imati problema sa snalaženjem.  
     
     
   
  Iz pravca Rijeke/Splita moguće je stići i izlaskom sa A-1 u Bosiljevu, voziti do Bosanaca, u Bosancima skrenuti desno na D3 prema Karlovcu, voziti do Jarče Polja i neposredno prije mosta na Dobri (kod benzinske postaje) skrenuti lijevo na lokalnu cestu prema Novigradu na Dobri.  
  Isto tako do Novigrada je moguće doći silaskom sa ceste D6 u mjestu Donje Stative ako se dolazi iz pravca Netretića, odnosno Metlike u Republici Sloveniji.